Om mig

Foto på mig
Therece heter jag och är 39 år gammal. Jag bor i södra halvan av landet tillsammans med min sambo och våra tre underbara katter.

Så länge jag kan minnas har jag fascinerats av det okända och jag har alltid trott att vi har odödliga
själar och att änglarna alltid är med oss närhelst vi behöver det.
Precis som naturen har sin livscykel så är det bara naturligt att även vi har det. En livscykel som vi kallar reinkarnation. Föreställ dig att din kropp är en bil. Förr eller senare kommer bilen bli gammal och sluta fungera så man måste skaffa en ny för att kunna åka någonstans. Så bilen är ny men föraren är densamma. Precis som våra kroppar som också behöver bytas ut lite då och då. Vår själ är föraren som alltid är densamma, bara med nya erfarenheter och kundskaper från våra livstider även fast vi inte minns dem.

Ända sen jag var liten visste jag om saker innan de inträffade. På nätterna hade jag sanndrömmar. Eftersom jag var ett barn förstod jag inte allt jag såg eller drömde om och därför skrämdes jag av det och vem skulle tro mig om jag berättade?

När jag blev äldre väcktes min nyfikenhet på allvar (mest på grund av att jag bodde på ställen där det spökade) och jag började läsa böcker i ämnet och för ungefär 15 år sen köpte jag min första tarotlek. Dock var mitt självförtroende för lågt för att jag skulle våga mig på att spå andra, men gjorde det på mig själv vid flera tillfällen. När jag började spå andra så var det med nära vänner och det jag fick fram stämde alltid. Har också förmedlat hälsningar från Andra Sidan från anhöriga som gått bort.

Åren gick och en dröm började ta form. En dröm om att kunna leva på att ge medial vägledning till folk som behövde hjälp och stöd i olika livssituationer. Men kurserna jag ville gå var alldeles för dyra och var för långt hemifrån så det förblev en dröm i flera år ända till år 2010.

Det året dök ett nytt medium upp i programmet 'Det Okända'. Han liknade en ängel med sitt blonda lockiga hår och hans energi formligen studsade ur TV:n. Jag visste där och då att en dag skulle han och jag mötas. Hans namn var Birkan Tore.

Tre år gick utan någon förändring tills februari 2013. Då var jag på min första kurs med Birkan som hette Intuition Intensive Workshop. Den tredagarskursen var till stor hjälp för mitt självförtroende ifråga om min förmåga att ge medial vägledning och lita på det jag fick till mig i bilder och känslor. Då insåg jag att det inte var inbillning.

Några månader senare var jag på en annan kurs med samma lärare. Angelic Mediumship Certification. Efter den kursen började jag på allvar berätta för omgivningen vad jag arbetade med och jag kände sådan glädje!

Birkan och jag
Birkan och jag

Birkans syster Ersin, jag och Birkan
Birkans syster Ersin, jag och Birkan

Senare gick jag Reiki Steg Ett vilket bara var naturligt eftersom det jag gör med medial vägledning och kontakten med Andra SIdan är en form av healing. Så Reiki var nästa steg och eftersom jag fick en inbjudan från en butiksägare och som också var Reikimästare om att närvara hur kunde jag tacka nej? Det var ett tydligt tecken. Läraren här var Helen Lundgren, en underbar själ med ett stort hjärta. Dessvärre blev det inga foton tagna.

Nu har jag även gått Advanced Angelic Mediumship med Birkan Tore, Reiki Steg 2 med Helene Lundgren
och Atlantean Healing med Birkan Tore.

Ja det var allt jag hade att berätta om mig.

Ljus och kärlek och hoppas vi ses!
        Signatur
Therece