Angel Card Reader Certifikat

Den här kursen gjorde jag hemma i lugn och ro.

Det hade såklart varit kul att få vara med på plats, men då Doreen Virtue och Radleigh Valentine aldrig kommer till Sverige utan bara i Europa, USA och Australien och min plånbok är rätt skral så var jag glad att kursen fanns tillgänglig för hemstudier.

Kursen innefattade fyra lektioner och varje lektion skulle vara för en vecka i taget så att man under veckan efter man lyssnat på lektionen skulle öva på klasskamraterna på en gemenskapssida på Facebook.

Så man satt hemma och gav änglatarottolkningar via mail till elever som mest var boende i USA och så skulle man publicera åtminstone en mailsession för varje lektion på Facebooksidan för att lärarna skulle se den och godkänna den genom att 'gilla' den.

Här lärde jag mig mer om hur tarot fungerar, att lita på min intuition, hur olika sessioner kunde se ut och hur man ska hantera olika situationer eller frågor som kan komma upp under en session.

Jag fick många goda vitsord från mina försökskaniner och jag förvåndes varje gång över hur jag kunde få fram saker som stämde om människor som jag aldrig träffat i verkligheten och som dessutom bor på andra sidan Atlanten.

Det var skönt att studera hemma i egen takt och kunna lyssna igenom varje lektion flera gånger om.
Den möjligheten har man inte när man deltar i verkligheten.

Det var förövrigt väldigt bra träning i engelska språket, både läsförståelse och skrift och kursen gav
mycket ifråga om att förstå tarot och dess uppbyggda system.

 

CACR Logo

 

 

<<< Tillbaka